Waar herinneringen ontstaan

Ervaringen

×
Raster meets Drive for Life

Robin Ooms

Raster meets Drive for Life

Vanuit het jongerenwerk in Deventer een activiteit neer mogen zetten in samenwerking met Drive for Life. Een onvergetelijke dag, maar tegelijkertijd de jongeren een boost gegeven om door te gaan. Vriendschappen zijn ontstaan en netwerken zijn verbreed. Zij zijn dichterbij het jongerenwerk gekomen, waar mooie trajecten uit zijn ontstaan. In alle opzichten een prachtige dag voor jongeren die dit zo ontzettend verdiende. “Wat was dat mooi. Ik kreeg kippenvel. Kun je nagaan hoe blij jullie mensen maken. Echt supergaaf en bedankt!”

Jeugd bescherming

Veerle Muller

Jeugd bescherming Overijssel

Drive for Life is een organisatie vol enthousiaste, creatieve mensen die er alles aan doet om een topdag te organiseren! Onze aanvraag vanuit de Jeugdbescherming was kort dag, echter ging Drive for Life deze uitdaging niet uit de weg. Waardoor twee jongens die een lastige tijd hebben gehad, hun verjaardag op een onvergetelijke en gave manier konden vieren. In hun woorden; beste verjaardag ever!

 

Bornerbroek event

Younes Maanach

Magic Match rit 26 maart 2022

Door het enthousiasme van Drive for Life gegrepen een event mogen ervaren voor kwetsbare jongeren. Wat een mooie dag waarbij er veel gelachen werd. De gehele organisatie eromheen was top geregeld! Drive for life een mooie organisatie die ook deze dag tot in de details had uitgewerkt.

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creƫren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op