Waar herinneringen ontstaan

DRIVE FOR LIFE RITTEN

We organiseren zeer verschillende ritten. We proberen zoveel mogelijk kinderen een uitje te geven dat echt bij hen past. Onze vrijwilligers maken dit mogelijk. Benieuwd naar de aanstaande ritten of weten welke ritten wij al eerder hebben georganiseerd? Bekijk ze hier onder!

beleef het

alle events

Dit event is geweest
Voorst 02/09/2023
Als andere hulpverlening niet helpt, kun je als jongere terecht bij De Beele. Deze locatie in Voorst is een landelijk werkend, orthopedagogisch behandelcentrum. Hier volg je als jongere een intensieve behandeling die nauw aansluit op de leefgroep, school, werk en vrijetijdsbesteding. Op het terrein in Voorst staan twee scholen. Ook zijn er allerlei faciliteiten voor sport, spel en cultuur. Het uiteindelijk doel is: later zo gewoon mogelijk meedoen in de maatschappij.
bekijk event
Dit event is geweest
Deventer 19/08/2023
Raster werkt aan samenlevingsopbouw voor jong en oud. Onze sociaal werkers werken in alle Deventer buurten samen, dichtbij inwoners, waar ze bouwen aan relaties en vertrouwen. Waar nodig of gewenst, verdiepen ze het contact, bieden ze passende ondersteuning, organiseren ze toeleiding naar passende hulp of bieden ze een duwtje in de rug. Maar altijd samen.
bekijk event
Dit event is geweest
Apeldoorn 01/07/2023
Tussen de Eiken is een intensieve zorglocatie in Apeldoorn. Hier wonen jongeren met en zonder lichte verstandelijke beperking (LVB), eventueel met bijkomende gedragsstoornissen. Op 1 juli verzorgen wij een mooie rit voor deze jongeren.
bekijk event
Dit event is geweest
Zetten 02/05/2023
Afhankelijk van de situatie komen jongeren in een van deze groepen te wonen. Hier kunnen ze samen met onze medewerkers aan hun problemen werken en tot rust komen. Het kan voorkomen dat een jongere op ons terrein verhuist naar een andere groep. Bijvoorbeeld wanneer ze minder bescherming nodig hebben en een lichtere groep aankunnen. Het verblijf bij Pactum locatie Zetten houden we zo kort als mogelijk, zodat de jongere snel weer thuis of (begeleid) zelfstandig kan wonen.
bekijk event
Dit event is geweest
Apeldoorn 03/09/2022
rijden wij voor Stichting zwerfjongeren Apeldoorn. Wij gaan zwerfjongeren uit Apeldoorn een mooie middag geven, met prachtige auto’s en een mooie route in de omgeving van Apeldoorn
bekijk event
Dit event is geweest
Deventer 20/08/2022
Een rit voor jongeren uit Deventer die onder toezicht van een jongerenwerker staan. Samen met Raster zetten wij een leuke middag neer voor ongeveer 25 jongeren.
bekijk event
Dit event is geweest
Bornerbroek 28/05/2022
Op 28 mei verzorgen wij voor zorggoed de Zegger in Bornerbroek een mooie dag waarbij wij jongeren in het zonnetje gaan zetten. Deze dag laten wij hen een beleving meemaken doormiddel van prachtige bolides. De jongeren worden opgehaald en meegenomen voor een mooie rit door het oosten van het land. Onder begeleiding van ons eigen motorbegeleidingsteam zullen wij een prachtige route maken. Met een korte tussenstop en afsluitend een lekkere snack gaan wij ervoor zorgen dat deze jongeren een prachtige glimlach op hun gezicht gaan krijgen deze dag! Gun jij meerdere kinderen in Nederland een dag als dit, wordt dan donateur en doneer dan op deze pagina
bekijk event
Dit event is geweest
Deventer 31/03/2022
Raster zet zich in voor onder anderen jongeren in de wijk. Ze zijn nauw betrokken bij de doelgroep. En omdat covid het nog zwaarder had gemaakt voor deze jeugd wilde Raster ze even in het zonnetje zetten. Samen zijn we gaan kijken naar de wensen en behoefte van de jeugd om de dag zo op maat mogelijk te maken. De dag stond in het teken van de kinderen, ze kregen de kans om in een auto te rijden die ze anders alleen maar zouden zien op tv. Nu zaten ze er in met hun eigen chauffeur. In de auto’s zijn er vaak mooie gespreken en bij de lunch is er de mogelijkheid om leeftijdgenootjes te ontmoeten en verhalen te delen, te wisselen van auto en op de foto. Tijdens deze dag is het netwerk van de jeugd verbreed is er naar ze geluisterd en hebben ze een belevenis ervaren die niemand hen meer afpakt. Met lege handen naar huis? Nee dat niet er was een fijn gevulde goodie box voor de kinderen zodat ze ook iets tastbaars hebben. We reden met zo,n 25 autos voor de kinderen en de begeleiding. Er kwam een after movie en een foto boek. En het mooie is in 2022 komen we weer!
bekijk event
Dit event is geweest
Apeldoorn 10/06/2023
De visie van de stichting is het ondersteunen van personen en organisaties bij de opvang en begeleiding van zwerfjongeren, jongeren die als vluchteling in Nederland zijn gekomen, asielzoekende jongeren, tienermoeders en andere risicojongeren.
bekijk event

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op