Waar herinneringen ontstaan

DRIVE FOR LIFE EVENTS

We organiseren zeer verschillende evenementen, we proberen zoveel mogelijk kinderen een uitje te geven dat echt bij hen past. Onze vrijwilligers maken dit mogelijk. Benieuwd naar de aanstaande evenementen of weten welke evenementen wij al eerder hebben georganiseerd? Bekijk ze hier onder!

beleef het

alle events

Dit event is geweest
Apeldoorn 03/09/2022
rijden wij voor Stichting zwerfjongeren Apeldoorn. Wij gaan zwerfjongeren uit Apeldoorn een mooie middag geven, met prachtige auto’s en een mooie route in de omgeving van Apeldoorn
bekijk event
Dit event is geweest
Deventer 20/08/2022
Een rit voor jongeren uit Deventer die onder toezicht van een jongerenwerker staan. Samen met Raster zetten wij een leuke middag neer voor ongeveer 25 jongeren.
bekijk event
Dit event is geweest
Bornerbroek 28/05/2022
Op 28 mei verzorgen wij voor zorggoed de Zegger in Bornerbroek een mooie dag waarbij wij jongeren in het zonnetje gaan zetten. Deze dag laten wij hen een beleving meemaken doormiddel van prachtige bolides. De jongeren worden opgehaald en meegenomen voor een mooie rit door het oosten van het land. Onder begeleiding van ons eigen motorbegeleidingsteam zullen wij een prachtige route maken. Met een korte tussenstop en afsluitend een lekkere snack gaan wij ervoor zorgen dat deze jongeren een prachtige glimlach op hun gezicht gaan krijgen deze dag! Gun jij meerdere kinderen in Nederland een dag als dit, wordt dan donateur en doneer dan op deze pagina
bekijk event
Dit event is geweest
Deventer 31/03/2022
Raster zet zich in voor onder anderen jongeren in de wijk. Ze zijn nauw betrokken bij de doelgroep. En omdat covid het nog zwaarder had gemaakt voor deze jeugd wilde Raster ze even in het zonnetje zetten. Samen zijn we gaan kijken naar de wensen en behoefte van de jeugd om de dag zo op maat mogelijk te maken. De dag stond in het teken van de kinderen, ze kregen de kans om in een auto te rijden die ze anders alleen maar zouden zien op tv. Nu zaten ze er in met hun eigen chauffeur. In de auto’s zijn er vaak mooie gespreken en bij de lunch is er de mogelijkheid om leeftijdgenootjes te ontmoeten en verhalen te delen, te wisselen van auto en op de foto. Tijdens deze dag is het netwerk van de jeugd verbreed is er naar ze geluisterd en hebben ze een belevenis ervaren die niemand hen meer afpakt. Met lege handen naar huis? Nee dat niet er was een fijn gevulde goodie box voor de kinderen zodat ze ook iets tastbaars hebben. We reden met zo,n 25 autos voor de kinderen en de begeleiding. Er kwam een after movie en een foto boek. En het mooie is in 2022 komen we weer!
bekijk event

Drive for Life

Onze premium partners

Logo Legacy Legends
Logo Wegrestaurant De Kar
Logo WijZijnMerlin
Damen-motorkleding-wit
Barber-motorsport-wit

Wijs de weg

Hoe het werkt

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op