Waar herinneringen ontstaan

Over Drive for Life

Drive for Life laat onzichtbare jongeren een authentieke herinnering maken voor de toekomst.

Geld doneren Chauffeur worden
×
Voor het leven

Voor het leven

Wat hebben we bereikt

Stichting Drive for Life is opgezet om onzichtbare kinderen een dag in de spotlights te zetten. Maar liefst meer dan 400.000 kinderen krijgen hulp of hebben zorg nodig in Nederland. Wij gunnen deze kinderen een dag waarop ze al hun zorgen even kunnen vergeten, rond gereden worden in een bijzondere bolide en een te gek uitje hebben.

Wat hebben we bereikt

Help ons mee

Help mee!

Onze ambities

Stichting Drive for Life heeft als doel om onzichtbare jongeren, die niet volledig kunnen meedoen in de maatschappij, te helpen door hen een unieke ervaring te laten beleven. Hierdoor kunnen ze al hun zorgen even vergeten en onbezorgd kind zijn. We organiseren unieke uitjes en zorgen ervoor dat de kinderen in een bijzondere auto worden vervoerd.

Bekijk onze ambities

Wat wij doen

Onze helden

Onze partners

We organiseren zeer verschillende activiteiten, we proberen zoveel mogelijk kinderen een uitje te geven dat echt bij hen past. De kinderen worden van A naar B gereden in een te gekke auto en gaan vervolgens op pad om authentieke herinneringen te maken. Zo kunnen ze hun zorgen even vergeten en echt kind zijn. Om deze dagen mogelijk te maken krijgen we hulp van geweldige partners. Van het doneren van geld, het beschikbaar stellen van locaties, het schenken van lunches, ga zo maar door.

Onze partners

Over de stichting

Over ons

Steun ons

Stichting Drive for Life kan niet bestaan zonder uw hulp. Wij zijn compleet afhankelijk van giften en donaties en draaien op vrijwilligers. Dus heeft u een bijzondere auto? Heeft u een leuke accommodatie voor een uitje of wilt u ons financieel steunen? Neem dan contact met ons op. Niet alleen wij, maar vooral de kinderen zullen u zeer dankbaar zijn!

Geld doneren

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creƫren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op