Waar herinneringen ontstaan

De kinderen

×
Onzichtbare kinderen

Onzichtbaar

De kinderen

Onzichtbare jeugd zijn kinderen en jongeren t/m 23 jaar, die in welke vorm dan ook hulp/zorg of steun ontvangen. Als jongeren op straat lopen zie je dat niet. Wonen in een instelling, terug vallen op de jongerenwerker, een voogd of wonen bij een pleeggezin. Thuis ambulante zorg ontvangen, voedsel halen bij de voedselbank…dat is onzichtbaar. Maar niet voor ons!

Geld doneren

Geen zorgeloze jeugd

Geen zorgeloze jeugd

Laag inkomen

1 op de 12 jongeren ontvangt jeugdzorg. 430.000 jongeren tot 23 jaar hebben te maken met jeugdhulp, jeugdbescherming of jeugdreclassering. Deze jongeren kennen vaak geen zorgeloze jeugd en voelen zich soms onzichtbaar. Daarbovenop komt dat het merendeel van deze jongeren vaak een (zeer) laag inkomen heeft of leeft in armoede.

Geld doneren

Een dag in de spotlights

Een dag in de spotlights

Onbezorgd genieten

Veel kinderen met problemen proberen zo min mogelijk op te vallen. Wij willen deze jongeren juist een dag in de spotlights zetten en een geweldige ervaring bieden. Een dag waar ze nog lang met plezier aan terug zullen denken. Onze missie is geslaagd als we kinderen onbezorgd zien genieten. En we later horen dat ze vol trots over hun dag hebben verteld op school.

Geld doneren

Rijden voor het leven

Over ons

Over drive for life

Onze stichting heeft als doel om onzichtbare jongeren, die niet volledig kunnen meedoen in de maatschappij, te helpen door hen een unieke ervaring te laten beleven. Hierdoor kunnen ze al hun zorgen even vergeten en onbezorgd ontspannen. Samen eruit, op pad om iets leuks te beleven en even een luisterend oor.

Over Drive for Life

Wilt u ons helpen

Wilt u ons helpen?

Word chauffeur

Stichting Drive for Life is altijd op zoek naar chauffeurs! We hebben een missie en kunnen deze alleen verwezenlijken met hulp van u. Dus heeft u een bijzondere bolide of vindt u het hartstikke leuk om eens een dag op pad te gaan om een kind een onvergetelijke dag te bezorgen? Meld u dan nu aan en word chauffeur.

Word chauffeur

Drive for Life

Onze premium partners

Logo WijZijnMerlin
Damen-motorkleding-wit
Barber-motorsport-wit

Wijs de weg

Hoe het werkt

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op