Waar herinneringen ontstaan

Geld doneren

×

GELD DONEREN

Onze stichting draait op vrijwilligers en op giften. Uw hulp is dus zeer welkom. Of u nu een eenmalige gift wil doen of ons periodiek wil helpen, wij zijn met elke euro blij én veel belangrijker: dankzij uw gift kunnen wij weer een kind blij maken. Wilt u zich liever inzetten als vrijwilliger voor onze stichting? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom.

Natuurlijk vinden we het erg jammer als u opzegt, maar u kunt op elk moment je steun aan DriveforLive stoppen. Dat regelt u het snelst door te mailen naar info@driveforlife.nl

Steunt u ons?

Particulier
Zakelijk
U doneert nu particulier
U doneert nu zakelijk
Eenmalige gift doneren

Help mee!

Eenmalige gift

Bent u van plan een eenmalige gift te doen? Dan zijn wij hier vanzelfsprekend erg blij mee. Neem contact met ons op of maak uw gift anoniem en rechtstreeks over naar onze Stichting Drive for Life. Dankzij uw donatie kunnen wij activiteiten voor kinderen organiseren die het moeilijk hebben en hen een onvergetelijke dag bezorgen.

Periodieke gift doneren

Wat we doen

Periodieke gift

Draagt u Stichting Drive for Life een warm hart toe? En wilt u ons periodiek gaan steunen? Geweldig! U kunt zelf aangeven welke frequentie u wenst en de hoogte van het bedrag. Door ons periodiek te steunen kunnen wij onze missie waarmaken en zoveel mogelijk onzichtbare kinderen in de spotlights zetten.

Belastingvrij aan ons schenken

Over ons

Belastingvrij schenken

De overheid heeft een schenking fiscaal aantrekkelijk gemaakt. Dit geldt zowel voor bedrijven als particulieren. Vaak kunt u uw gift geheel aftrekken en dit maakt een donatie eenvoudig en laagdrempelig. Laat u van te voren goed informeren en maak op een fiscaal aantrekkelijke manier de wereld van een kind voor dag een stukje mooier!

Over Drive for Life

Stichting voor het leven

Voor het leven

Over ons

Stichting Drive for Life is opgezet om onzichtbare kinderen een dag in de spotlights te zetten. Maar liefst meer dan 400.000 kinderen krijgen hulp of hebben zorg nodig in Nederland. Wij gunnen deze kinderen een dag waarop ze al hun zorgen even kunnen vergeten, rond gereden worden in een bijzondere bolide en een te gek uitje hebben.

Geld doneren

Drive for Life

Onze premium partners

Logo Legacy Legends
Logo Wegrestaurant De Kar
Logo WijZijnMerlin
Damen-motorkleding-wit
Barber-motorsport-wit

Wijs de weg

Hoe het werkt

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op