Waar herinneringen ontstaan

Nieuwe donateurs op Bimmerfest

×
Ga terug naar het overzicht

Drive for Life begroet nieuwe donateurs op Bimmerfest

Op 8 mei heeft Stichting Drive for Life nieuwe donateurs begroet op Bimmerfest. Dankzij Bimmerfest zijn we in de gelegenheid gesteld om op het grootste BMW event van Europa de stichting met een eigen stand te vertegenwoordigen. Bimmerfest is het walhalla voor BMW rijders in Europa. Een betere locatie hadden we ons als goede doel niet kunnen wensen om op zoek te gaan naar nieuwe donateurs. 

In alle vroegte zijn we met drie vrijwilligers van de stichting vertrokken richting Raceway Venray. Met een kofferbak vol met sweaters, polo’s, vlaggen, banners en natuurlijk koffie arriveerden we om 08:15 op onze bestemming. Nadat we onze toegangskaart aan het vriendelijke personeel bij de ingang hadden laten zien, reden we door naar ons plekje op het midden van het terrein. Nadat we onze stand hadden opgebouwd en kennis hadden gemaakt met onze Belgische en Duitse buren begonnen de eerste bezoekers aan het evenement al binnen te druppelen. Terwijl het terrein begon vol te lopen namen we nog één keer de doelen die we wilden bereiken door; het ophalen van donaties, het aantrekken en natuurlijk de reden dat we het allemaal doen, de kids! Laat Bimmerfest maar beginnen!

In deze blog:

Nieuwe donateurs

Er is een groot aantal vrijwilligers verbonden aan de stichting en zijn er een aantal bedrijven die een bijdrage leveren vanuit hun expertise. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van het drukwerk en een media team die evenementen vastlegt. Of bijvoorbeeld het leveren van een aanhanger om de spullen die nodig zijn in te vervoeren. Maar net als alle stichtingen is ook Stichting Drive for Life afhankelijk van het ophalen van donaties en sponsoring om activiteiten te kunnen (blijven) organiseren. Met al drie ritten op de agenda voor de komende maanden is het aantrekken van nieuwe donateurs daarom heel belangrijk. Heb jij al gedoneerd? 

We kunnen terugkijken op een succesvolle dag en willen iedereen die een donatie heeft gedaan bedanken voor hun bijdrage!

Nieuwe chauffeurs

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat het aantrekken van nieuwe chauffeurs op Bimmerfest een fluitje van een cent was. We waren omgeven door eigenaren van prachtige bolides. We zijn heel blij met de positieve feedback die we hebben ontvangen over het doel van de stichting om kinderen een mooie dag te bezorgen. De combinatie van een mooie rit en een positieve maatschappelijke bijdrage zorgde ervoor dat de inschrijvingen van nieuwe chauffeurs vanzelf ging. 

Wil je ook een keer meerijden als chauffeur? Schrijf je dan nu in.

De kinderen

Het was een prachtige zonnige dag. Er waren dan ook in grote getalen hele gezinnen met kinderen op stap om te genieten van al paardenkrachten die op het circuit aanwezig waren. Voor ons een mooie herinnering/motivator waar de Stichting Drive for Life voor staat. Die kinderen zien genieten van al dat moois is iets wat de meer dan 400.000 kinderen waar wij ons voor inzetten niet kunnen.

Een geslaagde dag! 

Met zichtbaar plezier hebben we er alles aangedaan om nieuwe donateurs aan te trekken. We zijn dankbaar voor de vele bezoekers van onze stand en (nieuwe) contacten die we hebben gelegd. Dankzij deze mensen zijn we weer een stukje dichter bij het organiseren van weer een nieuwe rit.  Heb je ons op Bimmerfest gemist of heb je een vraag? Mail dan naar info@driveforlife.nl!

Jouw actie is nodig! 

Het succes van de stichting is afhankelijk van sponsoren en giften door donateurs. We stellen het dan ook op prijs als je een donatie wilt doen middels onderstaande knop. 

Ik wil doneren

Wil je graag een keer meer rijden als chauffeur of wil je zelf een rit aanvragen voor een groep kinderen kijk dan even op de homepage.

Ga terug naar het overzicht

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op