Waar herinneringen ontstaan

Kennismaken: Marinel Fransen

×
Ga terug naar het overzicht

Interview met Marinel

Kennismaken: Marinel

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Marinel, ben moeder van twee kinderen die het volgens mij aan niets ontbreekt. Motorrijden is mijn passie en daarom probeer ik ook zoveel mogelijk op de motor te zitten. Om mijn boterham te verdienen werk ik als administratief medewerkster op een kantoor. Dat kan afwisselend zijn, maar is niet echt spannend. Die spanning voel ik wel wanneer ik als motorverkeersregelaar met een stoet dure, chique, gave auto’s en hun passagiers een toffe ronde door de mooiste omgevingen van Nederland rijd. De kinderen waar de stichting zich voor inzet hebben het nu eenmaal niet zo goed als mijn kinderen.  Door middel van een rit met de vrijwilligers van Drive for Life geven we ze hopelijk een onvergetelijke dag.

Hoe ben je in contact gekomen met Drive for Life?

Als motorrijder heb je al snel een klik met andere motorrijders. Arno heb ik leren kennen doordat onze kinderen bij elkaar in de klas zaten. Zo stonden we geregeld op het schoolplein te babbelen over welke routes mooi zijn om te rijden, totdat Arno opeens met een enorm leuk voorstel kwam. Nieuwsgierig als ik ben heb ik het aangehoord en kon ik niet anders dan de conclusie trekken dat het inderdaad erg leuk is om motorverkeersregelaar te zijn bij de stichting Drive for Life.

Wat is jouw rol binnen de stichting?

Zoals hierboven al beschreven ben ik een van de motorrijders die het verkeer mag regelen zodat de stoet met auto’s ongestoord en veilig een route kan volgen. Hiervoor hebben we diverse trainingen en opleidingen gevolgd en met goed resultaat afgesloten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de aanmeldregistratie van chauffeurs, verwerk ik de oproepen voor auto’s per rit en plan ik de juiste vrijwilligers in. Ook een groot deel van de administratie neem ik voor mijn rekening omdat ik tevens de secretaris van de stichting ben.

Hoe kan iemand bijdragen aan de stichting?

Er zijn tal van mogelijkheden binnen de stichting. Alle handjes zijn welkom! Heb je een vlotte babbel dan kun je tijdens een tour de chauffeurs ontvangen en mensen voorzien van een kop koffie. Wellicht heb je administratieve skills en kun je het secretariaat ondersteunen. Ben je eigenaar van een bedrijf, dan zijn er misschien wel kinderen die je een stageplek kan bieden? Alle hulp is welkom in de vorm van mensen, spullen of financiële bijdrage.

Ga terug naar het overzicht

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op