Waar herinneringen ontstaan

Kennismaken: Corinne van de Belt

×
Ga terug naar het overzicht

Interview met Corinne

Kennismaken: Corinne

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Corinne van de Belt, 38 jaar moeder van Charlie Mae, en vrouw van Bartjan. Ik wordt gelukkig van mooie auto’s. Ik voel mij fijn als ik andere kan helpen. Kan erg genieten van zonnig weer, dan gaat de kap van de auto af en dan wil ik met alle liefde boodschappen halen. Ik kom dan ook terug met een klein ommetje. Ik werk sinds 2010 in de jeugdzorg/ gehandicapten zorg. 

Drive for Life is ontstaan doordat?

Ik samen met een jongeren op pad was. En hij en ik beide hysterisch werden van een bolide. We keken elkaar aan en hij zei mij. “Ooit Corinne  ooit zit ik in zo’n auto” …….

En op dat moment dacht ik ” waarom zou ik dat niet voor hem kunnen regelen?” En zo ontstond het idee wat later uitvloeide tot een evenement voor een instelling waar ik destijds werkte. Ik mocht hier samenwerken met mooie en fijne partners.

Toen was daar corona en een wisseling van werk locatie voor mij.

En toe kreeg ik een belletje van een oud-collega of ik dat evenement niet ook bij hem kon organiseren.

Vanaf dat moment was het gas geven! Meer kinderen/jongeren in Nederland verdienen dit! Maar ik wilde meer dan alleen een rit rijden. We kunnen zo veel als we samenwerken. Dus vragen wij ook altijd of wij met meer van dienst kunnen zijn. Denk aan, opleiding keuze gespreken, hulp bij solliciteren, stage, school, sportlessen, hulp in de breedste zin van het woord. Door een rit te organiseren en meerdere werelden samen te brengen zie ik mooie dingen ontstaan. Zo zei een jongen mij na een rit ” ik ga morgen naar de supermarkt” ik vroeg hem of hij boodschappen moest halen. “Nee, ” was zijn antwoord ” ik ga vragen of ik mag komen werken, want de meneer van de auto waar ik mee reed is ook in een winkel begonnen ” …mij gevoel op dat moment????…. Onbeschrijfelijk 

Wat is jouw rol binnen de stichting?

Ik doe mijn best om de aanvragers zo goed mogelijk te helpen. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen/ jongeren een dag en misschien wel meer krijgen die zij meer dan verdienen. Daarnaast mag ik mij bezig houden met: het zoeken van partners, en financiële middelen om de dagen te realiseren. 

Hoe kan iemand bijdragen aan de stichting?

Dit kan al door een kleine financiële bijdrage! Door je aan te melden als vrijwilliger want op de dagen van een rit hebben we handjes nodig! Als men een bijzondere bolides rijdt meld je aan als chauffeur! En vind je foto’s maken leuk en wil je een goed doel steunen meld je dan aan bij ons media Team!

Ga terug naar het overzicht

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op