Waar herinneringen ontstaan

Kennismaken: Bartjan van de Belt

×
Ga terug naar het overzicht

Interview met Bartjan

Kennismaken: Bartjan

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Bartjan van de Belt, ik ben samen met Corinne en vader van 3 prachtige dochters. In 2022 hoop ik nog 38 jaar te worden. Werken doe ik bij de Passerel. Daar ben ik woonbegeleider in de gehandicaptenzorg. Wij hebben een ouder wordende groep verstandelijk gehandicapten, waar ik de dagelijkse woonbegeleiding in doe. Ik mag graag sporten, al doe ik nu wat te weinig. Mijn grootste hobby is de brandweer, daar sta ik paraat 24/7. Dat doe ik bij brandweerkorps Epe en ben daar brandweervrijwilliger en dus echt brandweerman.

Hoe ben je in contact gekomen met Drive for Life?

Corinne is de aanjager van dit hele stel. We zaten in de auto en ze werd gebeld. Of ze nog wel eens zulke ritten organiseerde. Nou 3 maanden later was het een feit. De eerste stappen richting Drive for Life waren gezet. Ik ben er vanaf het begin bij betrokken. Altijd wat op de achtergrond en ter ondersteuning van Corinne. 

Wat is jouw rol binnen de stichting?

Mijn rol? Haha, dat is een goede. Ik ben het manusje van alles. Qua organisatie van de ritten, contacten met de aanvragers, ondersteuning van directie en bestuur. 

Hoe kan iemand bijdragen aan de stichting?

Oh dat kan al op zoveel verschillende manieren. Helpen op dagen die wij organiseren, aanleveren van goodies, chauffeur worden, ondersteunen in het organiseren van ritten, sponsoring aanbieden en natuurlijk doneren! Te veel om op te noemen. Alle hulp is welkom. Corinne en ik zijn open mensen en gaan graag het gesprek met je aan wat jij of jullie voor de Stichting Drive for Life kunnen betekenen!

Ga terug naar het overzicht

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creƫren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op