Waar herinneringen ontstaan

Theoriedag verkeersregelaars

×
Ga terug naar het overzicht

Veiligheid voorop

Onze motards/beroepsverkeersregelaars zijn erg belangrijk voor de activiteiten van Stichting Drive For Life. Veiligheid staat bij ons altijd voorop, dat willen we te allen tijde kunnen blijven waarborgen. Tijdens elke activiteit staan we daar bij de (de)briefing uitvoerig bij stil, maar ook buiten het seizoen om is het een belangrijk item.

Instructiedag

Vandaag nemen 20 motorrijders deel aan een jaarlijkse instructiedag ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de ochtend neemt onze eigen motard en KNMV instructrice Marijke de motards mee door onderwerpen als wetten, risico’s (= kans x gevolg), kijken versus waarnemen, zichtbaarheid, borden, motorrijden van A tot Z, stopafstand, BRAVO A en motoronderhoud etc.

Gastrijders

Gastrijder en mogelijk nieuw lid van onze motorcrew Johan (motorrijder C bij de Politie) heeft dit aangevuld met extra aspecten rondom veiligheid en de mogelijkheden hoe een stoet te begeleiden. Waar moet je op letten, wat zijn de extra gevaren en welke mogelijkheden zijn er met spitsers, blokkers, molenwiek systeem etc. Chris, ook gastrijder en mogelijk nieuw lid had het geluk direct aan te kunnen sluiten bij deze training.

Het lijkt een herhaling van zetten, maar toch blijft het belangrijk en wordt er altijd weer iets van opgestoken. Deelnemers vergaren essentiële informatie om veilig en verantwoord te rijden, waardoor de verkeersveiligheid nog verder wordt vergroot.

Ga terug naar het overzicht

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op