Waar herinneringen ontstaan

Interview: Sponsor ENTRACE

×
Ga terug naar het overzicht

Interview met sponsor ENTRACE

Kun je iets vertellen over wie jullie zijn en wat jullie doen?

“ENTRACE is een applicatie die zorgbemiddelaars/klantadviseurs van zorginstellingen helpt om zorgvragen te matchen met zorgaanbod. Doordat ENTRACE tevens een digitaal planbord is met alle scenario’s die er in de zorg voorkomen, kan gezorgd worden dat cliënten ervan op aankunnen dat zij altijd de beste zorg op de beste plek krijgen. ENTRACE bestaat 6 jaar en in deze tijd zijn wij een bekende naam in ‘zorgland’ geworden. Tientallen (grote) zorginstellingen gebruiken de applicatie inmiddels voor de meest optimale bedrijfsvoering wat betreft de in-, door- en uitstroom van cliënten.” 

Hoe zijn jullie bij Drive For Life terecht gekomen?

“Via een introductie uit het netwerk. Iemand tipte ons dat het wellicht leuk zou zijn om tijdens een evenement kennis te maken met de witte motor achter Drive For Life, Corinne van de Belt. Vooral de Drive kon in dit verband op 2 manieren uitgelegd worden:  

  1. De drive van Corinne van de Belt om kwetsbare jongeren een onuitwisbare herinnering mee te geven. Jongeren laten ervaren dat zij even helemaal het middelpunt mogen zijn.  
  1. Drive For Life is de beleving van de rit (en alles eromheen) die hopelijk kan zorgen voor een stuk houvast voor jongeren die de meeste dingen niet cadeau krijgen in het leven” 

Waarom besloten jullie ons te sponsoren en hoe hebben jullie dat gedaan?

“ENTRACE heeft als missie om kwetsbare mensen te voorzien van de juiste zorg op de juiste plek. Wij herkennen ons zeer in de passie achter Drive For life! We hebben een bedrag afgesproken dat door de stichting naar eigen inzicht besteed mag worden. Wij willen liefst geen of zo min mogelijk publiciteit. Er hangt namelijk rond ‘goeddoen’ vaak nogal een geur van borstklopperij. Goeddoen doe je in onze optiek vanuit je hart zonder er beter van te willen worden.”  

Jouw actie is nodig!

Het succes van de stichting is afhankelijk van sponsoren en giften door donateurs. We stellen het dan ook op prijs als je een donatie wilt doen middels onderstaande knop. 

Ik wil doneren!

Wil je graag een keer meer rijden als chauffeur of wil je zelf een rit aanvragen voor een groep kinderen? Neem dan contact met ons op. 

Ga terug naar het overzicht

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op