Mediateam in beeld: Kim

Het mediateam in beeld: Kim 

×
Ga terug naar het overzicht

Het mediateam in beeld: Kim 

Iedere week besteden we aandacht aan een van de vrijwilligers van de stichting. Deze week spraken we met Kim. Niet alleen is ze zelf topfotograaf en maakt ze tijdens de ritten mooie foto’s, ze is ook (deels) verantwoordelijk voor de social media uitingen van Drive for Life. Dus volgende keer als je op ons instagram account weer een mooie foto van rit voorbij ziet komen is de kans dat zij hem heeft geplaatst. In deze blog:

Wie is Kim? 

“Mijn naam is Kim, 34 jaar oud en ben ondernemer. Ooit ben ik als grapje met mijn eigen instagram account begonnen. Daardoor heb ik over social media geleerd en heb ik mijn eigen account (@shiftdriftdrive) tot meer dan 20.000 volgers kunnen laten groeien. Met die kennis help ik nu anderen hun social media accounts te laten groeien en/of stabiliseren. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd om foto’s van mooie auto’s te maken.  Helaas krijgt mijn eigen account daardoor wat minder aandacht. Maar niet getreurd, ik post nog regelmatig foto’s en video’s van mijn auto en shoots die ik doe.”

Welke hobby’s heb je? 

“Sport is een essentiële hobby voor mij. Ik ben dan ook regelmatig in de sportschool te vinden en streef een gezonde levensstijl na. Een wereld waarin ik niet regelmatig sport kan ik me niet voorstellen. Bezig zijn met project auto’s is mijn tweede hobby. In de loop der jaren heb ik veel kennis opgedaan van auto’s en ben ik een redelijk bekende naam in de autowereld. Het vertrouwen krijgen van mensen dat ik hun auto mag aanpassen zodat hun wens betreft rijeigenschappen wordt vervuld is echt leuk en geeft enorm veel voldoening.”

Hoe ben je begonnen met auto fotografie?

“Fotografie heeft al vanaf jongs af aan mijn interesse. Als 10 jarige ging ik al met een kleine Kodak camera op pad om alles te fotograferen wat ik interessant vond. De jaren daarna is fotografie altijd een rode draad gebleven. Ook toen ik in de autowereld terecht kwam is fotografie ongeacht wat ik deed een constante factor gebleven. Het is dus niet meer dan logisch dat ik foto’s van auto’s ben gaan maken.“

Hoe ben je in contact gekomen met Drive for Life?

“Corinne (Haas, oprichtster van de Stichting Drive for Life) vroeg me een keer of we een keertje konden praten onder het genot van een bak koffie en binnen een half uur was ik verbonden aan de stichting. Het enthousiasme van Corinne is sowieso aanstekelijk en al genoeg om ja op te zeggen.  Maar het goede doel waar de stichting voor rijdt in combinatie met auto’s is een mooie bijkomstigheid.”

“Nu help ik de stichting waar ik kan met mijn social media/marketing kennis. Een precies gedefinieerde rol heb ik niet. In de praktijk help het media team mee met het uitvogelen van branding en content voor de stichting en maak ook weleens foto’s op dagen dat er ritten zijn.”

Hoeveel weet je zelf van auto’s?

“Mijn autokennis en idioterie betreft eigen auto’s gaat soms wellicht te ver in de ogen van een ander maar op het moment dat ik een auto heb gekocht zijn de aanpassingen al uitgedacht en binnen 2/3 weken is de auto voor 80% omgebouwd. Daarna pas ik de auto over de loop van 4 a 5 maanden software technisch verder aan.”

“Ik rij op dit moment een BMW M2 competition waaraan ik de volgende aanpassingen heb gedaan; een custom wrap, een crankhubfix, een carbon spoiler en vleugel, lichtere velgen en een schroefset passend voor het circuit en normale wegen. Het uitlaatsysteem is volledig vervangen door een titanium Akrapovic systeem inclusief catless downpipes en software technisch aangepast. Dit is voor mij pure hobby en iets waar ik veel voldoening uithaal.”

Jouw actie is nodig! 

Het succes van de stichting is afhankelijk van sponsoren en giften door donateurs. We stellen het dan ook op prijs als je een donatie wilt doen middels onderstaande knop. 

Ik wil doneren!

Wil je graag een keer meer rijden als chauffeur of wil je zelf een rit aanvragen voor een groep kinderen kijk dan even op de homepage. 

Ga terug naar het overzicht

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op