Waar herinneringen ontstaan

F.R.I.S. biedt jongeren gratis sporten aan

×
Ga terug naar het overzicht

Trainingsstudio F.R.I.S. uit Deventer biedt jongeren gratis sporten aan

Onze oproep aan het bedrijfsleven in Deventer en Apeldoorn heeft een dag later al zijn eerste succes geboekt. Trainingsstudio F.R.I.S. uit Deventer biedt jongeren gratis sporten aan. Een dag na de oproep hadden we een mailtje in onze inbox van de eigenaresse van de studio; Tanja Hogenberg. Zij wil graag iets bijdragen aan de jongeren in de stad en heeft aangeboden dat jongeren iedere week kosteloos bij haar komen sporten. Eerder deze week hebben we in deze blog het motorteam in de spotlight gezet. Het prachtige initiatief van Tanja is reden genoeg om haar deze week in de spotlight te zetten.

In deze blog:

Wie is Tanja Hogenberg

Wie is Tanja Hogenberg?

Kun je wat over jezelf vertellen?
Ik ben Tanja 42 jaar en kom oorspronkelijk uit Emmen. Ik heb altijd een passie gehad voor sport, zo werkte ik vanaf 2008 bij DeMIX fitness in Almere. In 2010 leerde ik mijn man kennen en ben ik naar Deventer verhuisd waar ik in 2016 Trainingsstudio F.R.I.S. ben begonnen. Daarmee kwam een lang gekoesterde droom uit.  

Mijn visie 
Trainingsstudio F.R.I.S. staat voor samen trainen naar een gezond en sterk lichaam. Functioneel trainen zorgt ervoor dat je meer uit je leven kunt halen. Met een goed getraind lichaam dat sterk en gezond is, wordt elke dag een feestje. We hebben geen ingewikkelde apparaten, maar maken gebruik van eenvoudige materialen en je eigen lichaamsgewicht.  

Het verschil met andere studio’s is dat we interactief trainen. Interactief betekent bij Trainingsstudio F.R.I.S. dat we naar elkaar luisteren en contact hebben met onze leden. We trainen op een manier die past bij de persoon en zorgen er vooruitgang wordt geboekt op een manier die hun specifieke situatie en lichaam past.  

‘Sociaal en samen’ neemt een belangrijke plek in bij Trainingsstudio F.R.I.S. We hebben elkaar nodig om meer uit de trainingen te halen. Je zult weer blij zijn met jezelf en je hoogte- en dieptepunten delen met anderen. Samen halen we het beste in elkaar naar boven. 

Drive for Life matcht met mijn maatschappelijke rol 
Naast mijn werk als trainer/coach lever ik ook graag een maatschappelijke bijdrage aan de inwoners van Deventer. Dat doe ik bijvoorbeeld door evenementen zoals de Deventer Buddychallenge te organiseren voor de inwoners van Deventer. In 2021 hebben wij hier geld mee opgehaald voor stichting Beat Batten. Ook dit jaar organiseren wij dit event weer op het Deventer stadsstrand. Daarnaast help ik de wijk en mijn leden waar dat kan.  

Toen ik de oproep van Drive for Life zag om jongeren van Raster in Deventer een steuntje in de rug te geven hoefde ik dan ook niet lang na te denken. De dag na de oproep heb ik contact opgenomen met de stichting en aangeboden dat deze jongeren kosteloos mogen sporten bij F.R.I.S. Daarmee hoop ik ze niet alleen te motiveren om te (blijven) sporten maar ook om ze mentaal weerbaar te maken en sociale contacten op te laten doen.  

Bij F.R.I.S. is iedereen welkom en kan er altijd op je eigen niveau getraind worden. Jong en oud, dus wacht niet langer en kom een keer meetrainen.  

Jouw actie is nodig!  
Het succes van de stichting is afhankelijk van sponsoren en giften door donateurs. We   stellen het dan ook op prijs als je een donatie wilt doen middels onderstaande knop.  

Ik wil doneren!

Wil je graag een keer meer rijden als chauffeur of wil je zelf een rit aanvragen voor een groep kinderen kijk dan even op de homepage.  

Ga terug naar het overzicht

Drive for Life

Onze premium partners

Logo Legacy Legends
Logo Wegrestaurant De Kar
Logo WijZijnMerlin
Damen-motorkleding-wit
Barber-motorsport-wit

Wijs de weg

Hoe het werkt

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op