Waar herinneringen ontstaan

Gezocht: Bedrijven Apeldoorn en Deventer

×
Ga terug naar het overzicht

Gezocht: Bedrijven voor het goede doel in Apeldoorn en Deventer

De zomer is begonnen, de ‘out-of-office’ staat voor veel van ons ingesteld en ook het nieuws heeft te maken met komkommertijd. Bij Stichting Drive for Life is dat niet het geval. Met eind augustus een rit voor het goede doel in Deventer en begin september een rit voor het goede doel in Apeldoorn in de planning zijn onze vrijwilligers druk bezig deze ritten weer in goede banen te leiden. 

Na de successen in Lelystad en Bornerbroek dit jaar ligt de lat hoog maar met de aanmeldingen die we hebben ontvangen van onze chauffeurs ziet het er nu al naar uit dat ook deze edities een groot succes zullen worden. In deze blog behandelen we het volgende:

Goede doel Deventer Apeldoorn

Bedrijven gezocht voor het goede doel in Deventer

De rit in Deventer zal eind augustus plaatsvinden is aangevraagd voor de jongeren van Raster. Raster welzijn zorgt ervoor dat jongeren met hun talent bezig kunnen zijn en nieuwe mensen leren kennen. Jongeren die dat nodig hebben worden geholpen met sport en/of huiswerk maar ook met financiële zaken en zelfs hun opleiding.  Uit ervaring weten we dat deelnemende jongeren een enorme opkikker krijgen van zo’n rit. Als stichting willen we niet alleen impact maken met de rit zelf maar ook na de rit de nodige aandacht aan deelnemende jongeren kunnen blijven geven. Hiervoor roepen we de hulp in van het plaatselijke bedrijfsleven. 

Ben jij of ken jij een bedrijfseigenaar in Deventer? Dan zijn we op zoek naar jou! Om de impact van de rit nog groter te maken zijn we op zoek naar bijdragen uit het lokale bedrijfsleven. Een bijdrage hoeft niet in de vorm van een donatie te zijn maar in de vorm van een bijdrage aan het welzijn van de jongeren na de rit. Denk hierbij aan het geven van een workshop, het geven van een sollicitatietraining, een coaching gesprek en/of misschien wel een meeloopstage.

Bedrijven gezocht voor het goede doel in Apeldoorn

Na de rit in Deventer strijkt Stichting Drive for Life begin september neer voor het goede doel in Apeldoorn. Hier zal worden gereden voor de meer dan 300(!) zwerfjongeren die de stad kent. Je zult begrijpen dat het leven voor vaste jongeren zonder vaste verblijfplaats turbulent is en ‘gewoon’ meedoen in de maatschappij enorm bemoeilijkt.  Om die reden zal Stichting Drive for Life ook voor deze groep een rit organiseren om ze een hart onder de riem te steken. En om ook voor deze jongeren een beter toekomstperspectief te creëren zoeken we ook in Apeldoorn hulp van het plaatselijke bedrijfsleven. 

Ben jij of ken jij een bedrijfseigenaar in Apeldoorn? Dan kun met jouw bijdrage de zwerfjongeren in Apeldoorn helpen aan een betere toekomst. Er zijn geen beperkingen dus wees vooral creatief. Bij eerdere edities hebben we gezien dat hulp in de vorm van trainingen, workshops, loopbaangesprekken en dergelijke het meeste impact hebben. Maar ook een dagje meekijken op kantoor kan heel motiverend werken.

Aanmelden

Ben jij bedrijfseigenaar in Deventer en/of Apeldoorn en wil je iets bijdragen aan een rit? Dan kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@driveforlife.nl of te bellen met 06 – 101 711 41. 

Ben je geen bedrijfseigenaar maar wil je ook een bijdrage leveren dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt geld doneren via de knop hieronder of je aanmelden als chauffeur voor toekomstige ritten.  Wij kunnen alle hulp gebruiken! Heb jij deze blog gelezen en wil je ons helpen de juiste mensen te bereiken? Stuur deze blog dan door naar bekenden of deel hem als bericht op social media. 

Alvast bedankt,

Team Stichting Drive for Life

Ik wil doneren

Wil je graag een keer meer rijden als chauffeur of wil je zelf een rit aanvragen voor een groep kinderen kijk dan even op de homepage.

Ga terug naar het overzicht

Drive For Life

Onze premium partners

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op