Waar herinneringen ontstaan

Kennismaken: Daryl Baars (voorzitter)

×
Ga terug naar het overzicht

Interview met Daryl

Kennismaken: Daryl

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Daryl Baars, 32 jaar jong. Ik heb na mijn middelbare school een poging gedaan tot Docent Beeldende Kunsten aan de kunstacademie in Arnhem (ArteZ). Nadat ik al snel doorhad dat dit niet mijn roeping was, ben ik na een tussenjaar ‘Communicatie en Multimedia Design’ gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht. Na het afstuderen heb ik een marketingbureau opgezet, waar ik na 7 jaar afscheid van heb genomen. Ik ben toen een auto makelaardij begonnen, genaamd Vehikel, en ben ik daarnaast inmiddels ook weer terug naar mijn roots gegaan met mijn marketingbureau INOMA. Later meer daarover.

Hoe ben je in contact gekomen met Drive for Life?

Privé reed ik een prachtige Porsche Carrera 3.8 GTS. Eén van de motorrijders benaderde mij of ik mee wilde rijden als chauffeur. Ik zeg natuurlijk geen nee tegen een leuke toertocht gecombineerd met het helpen van kids. Tijdens het aanmeldproces liep ik op de website tegen enkele punten aan die in mijn optiek beter konden. Ik heb toen met mijn marketingbureau aangeboden om de website opnieuw te bouwen. Dat is in het kort hoe ik in aanraking met de stichting ben gekomen.

Wat is jouw rol binnen de stichting?

Waar ik begon als chauffeur en dat nog steeds ben, is mij de rol van marketeer toegewezen en inmiddels ook het voorzitterschap. Een prachtige rol waar ik mijn marketingervaring en kennis over bedrijfsvoering kan combineren om de stichting nóg sterker neer te zetten. Als voorzitter blijf ik ook nog meerijden in mijn Porsche Cayenne Coupé. Ik hoop binnen mijn functie een waardevolle rol te vervullen voor de stichting om deze nog sterker op de kaart te zetten. Met mijn marketingbureau INOMA gaan we ons bezighouden met het steeds verder uitbreiden van de site, het uitbouwen van het donatiesysteem en het verder optimaliseren én automatiseren van interne processen.

Hoe kan iemand bijdragen aan de stichting?

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, chauffeurs en bedrijven die willen bijdragen aan de stichting. Dit kun je bijvoorbeeld doen door net zoals ik mee te rijden in jouw bijzondere bolide of door een donatie te doen via de website. Maar ook bijdragen van bedrijven in de vorm van trainingen, workshops en/of meeloopstages zijn erg waardevol om een blijvende impact op de deelnemende jongeren te realiseren. Als je iets wilt doen voor dit goede doel aarzel dan niet contact met ons op te nemen dan bespreken we de mogelijkheden.

Ga terug naar het overzicht

Drive for Life

Onze premium partners

Logo Legacy Legends
Logo Wegrestaurant De Kar
Logo WijZijnMerlin
Damen-motorkleding-wit
Barber-motorsport-wit

Wijs de weg

Hoe het werkt

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op