Waar herinneringen ontstaan

Het nieuwe bestuur

×
Ga terug naar het overzicht

Het nieuwe bestuur van Drive for Life

Voor Drive for Life is een nieuwe fase aangebroken. Na een geweldige start, met dank aan alle vrijwilligers en de organisatie, is het tijd voor de volgende stap. Een stap naar meer structuur en meer ritten om nóg meer kids te helpen met een onvergetelijke dag. Want Drive for Life is Waar herinneringen ontstaan.

Het nieuwe bestuur

Waarom een nieuw bestuur?

Met een nieuw bestuur zorgen we voor extra kennis binnen onze stichting. Daarom hebben we met zorg afgewogen wie we de rol van voorzitter, penningmeester en secretaris op zich mogen nemen. Graag stellen we ze aan je voor:

De nieuwe penningmeester

Jan Marinussen is een oude rot in het vak. Sinds de ’90 jaren heeft hij in diverse besturen gezeten. Denk aan het bestuur van stichtingen, verenigingen, scholen, et cetera. Jan heeft veel ervaring met het bouwen aan stichtingen en heeft een oog voor getallen. Een échte penningmeester.

De nieuwe secretaris

Ook Marinel Franssen heeft een rol die op haar lijf is geschreven. Haar jarenlange ervaring als administratief medewerkerster zorgt ervoor dat we alles op en top op papier krijgen, de dingen super geregeld worden en er niets vergeten wordt.

De nieuwe voorzitter

De rol van voorzitter heeft Daryl Baars op zich genomen. Met zijn marketingbureau INOMA gaat Daryl een waardevolle rol spelen in het vergroten van ons bereik. Zijn bedrijfservaring gaat ons helpen de stichting professioneler neer te zetten. Daryl is al jaren actief in het steunen van goede doelen en gaat zich nu volledig focussen op Drive for Life.

Tot slot

Onze stichting heeft als doel om onzichtbare jongeren, die niet volledig kunnen meedoen in de maatschappij, te helpen door hen een unieke ervaring te laten beleven. Hierdoor kunnen ze al hun zorgen even vergeten en onbezorgd ontspannen. Samen eruit, op pad om iets leuks te beleven en even een luisterend oor. We willen het nieuwe bestuur, het motorteam, de vrijwilligers en iedereen daar omheen alvast danken voor al hun inzet.

Ga terug naar het overzicht

Drive for Life

Onze premium partners

Logo Legacy Legends
Logo Wegrestaurant De Kar
Logo WijZijnMerlin
Damen-motorkleding-wit
Barber-motorsport-wit

Wijs de weg

Hoe het werkt

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op