Waar herinneringen ontstaan

Het mediateam in beeld: Rick Langendoen

×
Ga terug naar het overzicht

Het mediateam in beeld: Rick Langendoen

Iedere week besteden we aandacht aan een van de vrijwilligers van de stichting. Deze week spraken we met Rick Langendoen. Als onderdeel van het mediateam zorgt hij elke rit voor prachtige foto’s van de rit. 

Het mediateam in beeld: Rick Langendoen

Kun je wat over jezelf vertellen? 

“Ik ben Rick Langendoen, 25 jaar en woon in Hazerswoude-Rijndijk. Van beroep ben ik rijinstructeur. Ik stop vrijwel al mijn vrije tijd in fotografie. Toen ik 10 was nam mijn opa me vaak mee om auto’s te gaan kijken bij autodealers. De eerste tijd bleef het bij kijken maar na een tijdje wilde ik ook auto’s gaan fotograferen”

Hoe ben je begonnen met auto fotografie? 

“In de tijd dat ik met mijn opa auto’s ging kijken ben ik begonnen met foto’s maken met een kleine compact camera. Toen ik het echt leuk begon te vinden en ook beter werd in foto’s maken kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Inmiddels ben ik een camera of 5 a 6 verder en maak ik foto’s voor een aantal sociale mediakanalen zoals de Mclarentwins, Audi_RS4_NH en natuurlijk Stichting Drive for Life.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Naast fitness stop ik vrijwel al mijn vrije tijd in auto fotografie. Ik ga regelmatig naar auto evenementen of een weekendje weg naar de Nürburgring. Daarnaast vind ik het ook leuk om zelf tourtjes te rijden, soms als bijrijder in snelle auto’s van vrienden/kennissen.”

Hoe ben je in contact gekomen met Drive for Life? 

“Ik ben via Kim (@shiftdriftdrive op instagram) in contact gekomen met Drive for Life. Ik ken Kim nu al een tijdje. Ik heb haar ooit leren kennen toen ik haar BMW M2 Competition een keer voorbij zag rijden en haar vroeg of ik een fotoshoot met haar en haar auto mocht doen. Na een post over Drive for Life van haar op social media heb ik haar gevraagd of ik met kon aansluiten bij het mediateam. Van het een kwam het ander en ben ik nu een vast onderdeel van het superleuk mediateam bestaand uit video – en fotografen.”

Wil je nog wat vertellen aan de lezers?

“Dat ik Stichting Drive for Life een prachtig initiatief vindt en ze vooral zo door moeten gaan met dit initiatief. Hopelijk komen er nog veel mooie ritten volgen waar ik bij mag zijn. De Stichting heeft altijd behoefte aan meer vrijwilligers en/of sponsoren dus meld je aan. Dan zien wij elkaar misschien wel het volgende event.” 

Jouw actie is nodig! 

Het succes van de stichting is afhankelijk van sponsoren en giften door donateurs. We stellen het dan ook op prijs als je een donatie wilt doen middels onderstaande knop. 

Ik wil doneren!

Wil je graag een keer meer rijden als chauffeur of wil je zelf een rit aanvragen voor een groep kinderen kijk dan even op de homepage. 

Ga terug naar het overzicht

Drive for Life

Onze premium partners

Logo Legacy Legends
Logo Wegrestaurant De Kar
Logo WijZijnMerlin
Damen-motorkleding-wit
Barber-motorsport-wit

Hoe werkt het?

Aanvragen

Aanvragen

Ken jij een kind dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Neem dan nu contact met ons op!

Sponsoring

Sponsoring

Onze stichting is afhankelijk van donaties. Vindt u ook dat elk kind het verdient om gezien te worden? Doneer dan nu.

Beleving

De belevenis

Speciaal voor onzichtbare kinderen organiseren we een onvergetelijke dag en creëren we voor hen een blijvende herinnering.

Herinneringen

Herinneringen

Om ervoor te zorgen dat de kinderen ook een tastbare herinnering, wordt de dag speciaal voor hen vastgelegd.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wilt u zich opgeven als vrijwilliger of een donatie doen? Neem contact met ons op.

Neem contact op